Beleggersdag van de Stichting Rechtsbescherming Beleggers

25 november 2017

Zaterdag 25 november jl. heeft VNC N.V. haar bedrijven in de DGB groep gepresenteerd tijdens de beleggersdag van de Stichting Rechtsbescherming Beleggers (SRB) in De Nieuwe Poort te Rotterdam.

Op uitnodiging van Dhr. C.M.A. Stevense (voorzitter SRB) hebben diverse beursgenoteerde bedrijven (DPA, VNC N.V., Rood Microtec en Montea) een bedrijfspresentatie gegeven. Onder leiding van dagvoorzitter dhr. R. de Monchy werd een dagvullend programma gepresenteerd.

Mark Logtenberg, voorzitter Raad van Commissarissen VNC N.V., heeft gepassioneerd een uiteenzetting gegeven van het ontstaan van DGB als familiebedrijf tot beursgenoteerde onderneming VNC N.V.*

Inhoudelijk werd ingegaan op de bedrijfsmatige aspecten van de diverse ondernemingen op het gebied van Energie, Agri en IT, allen software driven ondernemingen (DGB Energie, Agri Solar, ESN, Producert, IKB Nederland, DGBase, DeGroSolutions, Corilus Veterinairy, Argus incasso en juridische dienstverlening).

Uit de vele reacties en de vragen van de aanwezige beleggers na afloop van de presentatie en tijdens de lunch is gebleken dat een begrijpelijk verhaal is gepresenteerd van een jong beursgenoteerd bedrijf met goede kansen.

*binnenkort zal het voorstel voor naamswijziging van VNC N.V. [naar DGB Group N.V.] in de BAVA van 29 december a.s. worden voorgelegd ter besluitvorming aan de de aandeelhouders.